En dag vid havet

Vi var ett gäng som gav oss ut till Hållnäskusten, närmare bestämt till Rödhäll ute vid Fågelsundet. Jag var glad att man hade slängt ner broddarna i ryggan för det var halt och isigt längst ner på klipporna och det är där man vill vara, fast man hade glömt att sätta broddar på stativet för den stod inte still.
_IMG9500.jpg

_IMG9517.jpg

Det var skönt att stå där ute på klipporna, det var länge sedan jag var nere vid sjön, fundera och komponera, se hur vågorna rullade in och försöka passa in den bästa vågen.
_IMG9520.jpg
Jag använde 6 stegs gråfilter så havet får lite mer liv, med det menar jag att jag fryser inte vattnet som man gör med en vanlig exponering utan man får en längre exponeringstid som gör att vattnet slätas ut och man kan se rörelserna i vattnet.
_IMG9545.jpg

_IMG9553.jpg

Vilken utmaning att vandra på isiga klippor men med bra broddar så går det bra men att försöka sätta sig ner och ibland vill man även lägga sig ner men det var bara att glömma, gjorde ett par försök men fick ge upp, man hade inte lust att ta ett iskallt bad.
_IMG9599

Där bland de isklipporna fann jag även en valross.
_IMG9567

Till slut kände vi var klara och vandrade tillbaka till bilarna, ett kort stopp vid Fågelsundet där vi även tog sista fikan innan det var att dags att bryta upp. Vinden började ta i bra så det bet i kinderna.
_IMG9607-Redigera.jpg

Tack för en trevlig dag Anki, Fredrik, Arne och Carina.

3 reaktioner på ”En dag vid havet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.