Nya lärdomar

Mitt motto är att man måste våga för att utvecklats ( en av många motton jag har) och nu vet jag att jag klarar av att lära andra i fotografering.
Igår hade jag avslutning med 6 tjejer som jag lett in i fotograferingens underbara värld där jag på tre träffar visat och informerat om kamerateknik. Avslutning hade vi ute i skogen vid en lägereld plus att vi fotograferade. Och jag känner att detta kommer inte vara engångsföreteelse utan jag kommer fortsätta om intresse finns, redan nu har jag planer till hösten/vintern ha en fortsättning men även köra fler nybörjarkurser.

Det var en underbar kväll med eldens som sprakade och blommor som stod i blom, tranbär, skogsstjärna, hjortron mm och fåglarnas kvällskonsert. En kväll man bär med sig när vintern kommer.

Våren har kommit snabbt känns det som då allt bara har exploderat, först en kylig vår men sen kom värmen. Man har full sjå att hinna med allt. I helgen så hittade jag ett hav fylld med orkidén Adam och Eva och det går inte att bara låta det passera så det var ett platt fall och krälandes bland dem innan man var nöjd och kunde släppa dem.

Jag tittade även hur långt Guckuskon kommit men ännu bara bladrosett men snart så får man njuta av denna märkvärdiga orkidén som inte passar in i den svenska faunan. Det gäller att hänga med i vårens snabba fart med allt som naturen bjuder på, snart är det högsommar och allt är för grönt och för varmt och man längtar till höstens färger men också äventyr och nya lärdomar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.