Blåsipporna ute i backarna står…

Fast man har ett antal bilder på blåsippor så ligger man ändå bland dem när våren kommer och njuter i fulla drag. De är budbärare om vårens ankomst och man blir glad när det lyser blått i skogen. Men blåsippor är inte alltid blåa, det finns variationer av dem och nu under påsken har jag fotograferat vita blåsippor.

Pga av Coronan blev årets utställning inställd och istället tillbringas helgen nere vid Hållnäskusten i stugan något känns ovan då man har som tradition att tillbringa påskhelgen i ”mitt” Galleri. Men en avkopplande helg med ljuva blåsippor precis utanför dörren är inte alls dumt.

En härlig promenad blev det också till min favoritplats där man kan sitta och baravara och titta ut över havet, något man behöver då och då så själen hinner komma ikapp. Medan jag sitter där seglar en örn sakta över mig sökande efter något och så var det dags att vandra tillbaka med mer energi i kroppen och på vägen tillbaks hamnar jag bland ljungen.

Men allt roligt har ett slut och även denna helg och jag tar de sista bilderna på sipporna för morgondagen ska bjuda på dåligt väder.

Hoppas ni har också haft en fin påskhelg fast Coronan sätter krokben med det mesta.
Var rädd om er.

4 reaktioner på ”Blåsipporna ute i backarna står…

  1. Så fantastiska bilder!! Jag har aldrig sett en vit blåsippa. Olika nyanser av blått och lila har jag sett men aldrig en vit! Klokt av dig att åka ut och ladda energi nu när vi befinner oss i en väldigt annorlunda och märklig tid. Jag ska ladda allt jag kan den här veckan efter hektiska nätter på jobbet. Ta hand om dig!

    1. När jag väl hade sett en så fanns det massor, kunde inte förstå hur jag missat dem tidigare men jag har aldrig varit där så mycket under blåsippstid så det är nog därför.
      Ta dig ut i naturen, man får så mycket kraft där för som du säger så är det en konstig tid nu.
      Var rädd om dig💗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.