Regntunga skyar, höga berg och skratt, del 3

Så var det dags att lämna Picture House i Skye, de sista dagarna skulle vi bo i området Glencoe och hotellet The Bridge of Orchy. I bilen var det många suckar då många vackra vyer passerades på vägen till hotellet, de skotska högländerna är fantastiskt vackert och man måste återvända för att få uppleva det mera. _IMG4838.jpg

Ett stopp vid ett av de många vattenfallen vi skulle besöka och det hade varit många före oss för det var ordentligt lerigt. Jag kände att jag ville utforska stället lite medan de andra fotade vattenfallet och fann en fin liten intimt landskap.
_IMG4852.jpg

Nu hade solen börjat gå ner och det var dags att boa in sig i hotellet, en tre rätters middag väntade på oss också.
Tidigt på morgon dagen efter skulle vi ge oss ut på nya äventyr men det började med ett litet äventyr på hotell, vi var inlåsta, ytterdörren var larmad och man var tvungen att ringa för att de skulle komma och låsa upp. Förmodligen att hotellet ligger precis vid en av de större vägarna och de vill vara försiktiga men till slut kom en person och larmade av.
_IMG4865-Redigera
Vi åkte in i en dal med massor av vattenfall, tyvärr var inte vädret med oss,  regnet gjorde att vi fick vänta men till slut gav vi oss ut.
_IMG4884.jpg

_IMG4879.jpg
_IMG4888

_IMG4913-Redigera.jpg

Och så en sista bild från Skottland innan det var dags att ge sig av hemåt.
_IMG4932-Redigera-2
En helt underbar vecka hade det varit och så galet vackert och jag vill återvända igen med en kropp som mår bättre än var den gjorde nu. Härligt sällskap med många goa skratt och Magnus som är otroligt duktig och som kämpade med att köra på fel sida.
Och att åka ett litet gäng som älskar att fotografera och med en kunnig ledare är otroligt roligt, man får uppleva så mycket intressant, lära känna nya personer och fast man står vid samma ställe får man ändå olika bilder fast motivet är den samma.

Annonser

2 reaktioner på ”Regntunga skyar, höga berg och skratt, del 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.