En vecka i Mullsjö

Har länge sagt att man ville gå naturfotokurs på Mullsjö Folkhögskola och nu blev det äntligen av. Dessa platser på Naturfoto 1 men speciellt 2 är hårt eftertraktade, jag hade glömt bort att se när det var dags att ansöka men såg på FB att man hade öppnat, typiskt tänkte jag men slängde in en anmälan och kom in på ettan!
19 ivriga fotografer därav 4 st. som hade tagit sig från Vasa, Finland, av olika åldrar med mer eller mindre kunskaper i ryggsäcken samlades på måndagen för att lyssna och få nya kunskaper av Anders Geidemark. Anders är otroligt duktig på att dela med sig sina kunskaper och ge inspiration plus en härlig energi som sprider sig som ringar på vatten.
Förutom att sitta på skolbänken och få till sig nya kunskaper var vi ute kring Mullsjö och fotograferade, varje utflykt hade vi ett antal uppgifter som skulle göras såsom en bilds uppbyggnad med förgrund, mellanparti och bakgrund, rörelse mm.
_IMG6447-Redigera_IMG6475-Redigera_IMG6497-Redigera
Tre tidiga morgnar och en sen kväll blev det, fina ställen fick vi se och bästa av allt, regnet höll sig undan till sista dagen.
_IMG6677_IMG6626_IMG6597

Förutom Anders stora kunskap delade även vi deltagare kunskaper till varandra. Många goa skratt blev det under veckans gång och man fick lära känna nya vänner.
_IMG6817_IMG6668

Vägen hem så var det många tankar som snurrade, så många intryck att sortera upp och nya ideér. Nu känns också att man har fått nycklarna till att skriva boken jag funderat länge om, boken om kolning.
_IMG6821-Redigera_IMG6845-Redigera_IMG6875

Stort varmt tack till dig Anders för all din kunskap du delar med dig, och till alla nya som gamla bekanta från kursveckan, hoppas vi ses igen där ute i det gröna eller på ett evenemang.

8 reaktioner på ”En vecka i Mullsjö

    1. En underbar vecka med mycket trevliga personer som gav mycket energi och skratt. Och Anders är en underbar person som ger så mycket utav sig själv.
      Varmt tack Camilla💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.