Den blomstertid nu kommer…

Äntligen fick jag ge mig hän bland blåsipporna och man kände sig lite ringrostig efter vintern. Längtan ut till sipporna har funnits ett tag men har haft en utställning som skulle ställas iordning till Konstrundan i påskas. Men nu är utställningen över så nu skyndade jag mig ut efter dagens arbetsrunda.

lottal-2990

Var också sugen att testa ett nytt objektiv men helt nytt är det inte utan ett gammalt ryskt objektiv, Helios. Det var inte helt lätt men övning ger färdighet och det kommer ta ett lite tag innan vi blir vänner.

lottal-3006lottal-3015

Pga vildsvinen så har jag förlorat mitt favoritställe där det var fullt med blåsippor, de har bökat sönder hela området, tom stigen är borta. Jag har nu fått sökt mig efter nya ställen och funnit det en bit hemifrån. Tyvärr är det även grisar även där och man får se hur länge man få ha stället i fred.

lottal-3039

Såg att även vitsipporna är på gång, små knoppar kunde skymtas. Våren är verkligen här fast det var snö och kyla i helgen som var. Det är en hektisk tid att hänga med när vårgrönskan kommer med att fotografera alla blommor.

lottal-3028.jpg

2 reaktioner på ”Den blomstertid nu kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.