En resa i Andalusien, Spanien. Del 1

Det har gått några dagar sedan man kom hem från en fantastisk resa genom Andalusien i Spanien. Man har ett litet leende på läpparna för allt man har upplevt och alla nya bekantskaper man fått.
Resan anordnades av Patrik Larsson och Wildphotoescape med den spanska fotografen Diego Lopez. Och med på resan var även Natalia som såg till att allt fungerade plus översatte allt från spanska till engelska.
Detta var inte bara en resa i Andalusisk natur utan också en gastronomisk resa där vi fick äta andalusiska maträtter något som var spännande. Frukosten var inte mycket men däremot lunch och middag som alltid var trerätters och åts sent på eftermiddagen och mycket sen kväll/natt.

Vi alla mötes upp i Sevilla tågstation där vår resa startade. Första stoppet skulle bli vid kusten, Tarifa, med en mellanlandning för incheckning på hotellet. Tarifa ligger längst ner på spansk kusten med utsikt över till Marocko.
På dålig väg där man inte ska ha anlag för svindel så kom vi ner till stranden, en mäktig syn att blicka över Gibraltar sund mot Afrika men också ledsamt då det är här många av flyktingar tar sig över och man kunde finna en del rester av detta.

Men nu var det dags att låta kameran och hjärnan arbeta.
lottal--2.jpg

 

lottal-9231.jpg

lottal-9232.jpg

lottal-

Att dyka ner i mönster och färg, sandstenen som med tiden har blivit urgröp gav en många möjligheter. Blicken letade efter intressanta motiv.

lottal--6.jpg

lottal--4

 

Men så var det dags att vända blicken utåt, mot havet. Ljuset hade börjat avta och det var dags att ta sig ann vågorna. Tidvattnet var på väg utåt och nya intressanta föremål var på väg att visa sig.

lottal-9294.jpg

lottal-9305.jpg

lottal-9318.jpg

Men ljuset faller snabbt och efter en lång resdag så var det dags att vända tillbaka men vi skulle tillbaka nästa dag och även del 1 av denna resa avslutas här.

På återseende.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.