Att säga farväl till en katt

För 12 år sedan hjälpte jag dig till världen, du var stor redan då och mor din behövde hjälp att för att föda dig. Du var tingad av en annan men hon kunde inte ta dig så jag tog hand om dig.
Du är så speciell, ditt sätt att prata är helt underbar och en röstresurs som är enorm, speciellt om du hade fångat något och vill visa. Men när du tagit en fågel så är du knäpptyst, där är det fyfy. Våra skogspromenader är helt underbara, där bestämmer du takten och är det för långt hemifrån börjar du protestera då är det bara att vända hemåt.
Och rutinen på morgonen att hämta tidningen, tillbakavägen ska du bli buren.
Du är älskad av många och du brukar vara hos grannarna där du får extra mat och kel.
Du är så speciell, aldrig haft en katt som du men nu är dina dagar räknade. Var hos veterinären idag och du har en tumör som inte kan botas.
Älskade katt, du kommer att fattas mig djupt.

IMGP1454

katt
IMGP5216

8 reaktioner på ”Att säga farväl till en katt

  1. Åh nej…du också…faaan så jobbigt det är med sånt här när ens bästa kompis går bort…vi fick ta bort Hugo härförleden…skrev om´et på bloggen…beklagar sorgen!

    1. Varmt tack, jag fick beskedet idag och om jag ville kunde han få somna in där men jag ville ha helgen på mig för att förbereda detta svåra, få sniffa in hans doft och känna hans närhet en sista gång. En tung helg blir det och många tårar kommer att rinna utför kinderna. Det är jobbigt, som du skriver, när en bästa vän går bort, en vän som har gett en glädje med mycket skratt men även tröst i tunga tider.

    1. Ännu finns han vid min sida, vi tar dag för dag men jag vet att inom mycket kort tid så måste jag ta det där svåra samtalet till veterinären. Katter har alltid funnits vid min sida ända sedan jag föddes men den här katten har alltid varit mycket speciell och därför är detta extra svårt. Varmt tack Christina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.