Ute i backarna står….

Nu lyser skogsbacken i både blått som vitt när sipporna blommar för fullt. Jag har haft fullt upp med påskens utställning plus en kraftig förkylning har gjort att man inte kommit ut. Tyvärr vill inte förkylningen ge sig så jag har tagit en sakta promenad i min älskade skogsbacke för jag måste bara få fotografera dessa underbara sipporna fast min kropp protesterar.
När det gäller påskens utställning vill jag säga ett stort tack till alla som kom och besökte mig.  Många fina kommentarer har ni givit mig och det är roligt att få höra det. Här finns de bilder jag hade i påskutställningen.

4 reaktioner på ”Ute i backarna står….

 1. Först dina utställningsbilder: superfina bilder med genomtänkt komp och fina utsnitt. Några av platserna känns väl igen, sånt är alltid kul 🙂
  Förkylningsbilderna: förstår så väl känslan av MÅSTE, dem väntar inte på att du ska blir frisk. Fint förevigade Lotta! Glad jag fick se samtliga dina bilder, tack…

  1. Förstår att du känner igen visa av bilderna ;-] Och tack. Det är lite planering innan man bestämmer sig vilka bilder som ska med. Och sippbilderna, det går fort nu i skogen och man vill ta lite bilder av dessa efterlängtade sippor. Varmt tack att du tittade in och din fina kommentar.

 2. Fina bilder på vårblommorna! Kul att få se dina bilder som var med på Påsk utställningen, ett fint urval. Hoppas förkylningen släppt :o)

  Ha en bra Valborg,
  Erik

  1. Varmt tack Erik. Tänkte att de som inte kunde komma skulle få en chans att få se dem ändå. Hoppas att din Valborg var fin, vår snöade bort. Och förkylningen är borta tack och lov.
   Ha det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.