Lofoten, Norge del 2

Allt för snabbt gick veckan i Lofoten över, underbart väder för en fotograf som inte gillar blå himmel och sol. Veckan har varit gråmulen och lite regn. Tyvärr gjorde det gråmulna vädret att vi bara fick se norrsken en kväll som inte hann fotograferas innan det dog ut.
Vi bodde på Det gamla hotellet i Reine, mysigt ställe med mycket trevlig värdinna. Här kommer jag bo nästan gång jag kommer till Lofoten.
Vi åkte bl.a. till Uttaklevi, Myrland och Flakstad, intressanta stränder som skiftade karaktär beroende hur tidvattnet var. Men det finns mycket att utforska och fotografera som gör att man vill återvända, kanske en höstresa eller en vinteresa. Man vill undvika värsta turistsäsongen, skönare att få vara själv på stranden.
Detta är tredje vändan jag är i Norge och jag blir mer och mer förälskad i detta land med sin underbara natur och härligt folk och så är det så lätt att förstå varandra. Men ibland kan vissa ord ha olika betydelser något vi fick erfara, ordet försynt betyder helt skilda saker.
Veckan har varit fylld med skratt, god mat, härligt sällskap och nya platser man lärt känna och fyllda minneskort där man nu plockar ut godbitarna.
Och man har fått nya erfarenheter och kunskaper i kappsäcken.
Klicka på bilderna för att se dem i större storlek

En reaktion på ”Lofoten, Norge del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.